Tjänster

Förmedlingsuppdrag

En lyckad försäljning, vi skakar hand på det

I mån av plats i vår showroom kan vi erbjuda försäljning av er bil till ett förmånligt pris. Vi tar hand om rekonditionering av bilen, fotografering, annonsering, finansering samt all kontakt med kunden. Tveka inte och höra av dig till oss så hjälper vi dig! Ansök om förmedling här.

Vi köper din bil

Vill du bli av med din exklusiva bil på ett snabbt och smidigt sätt så kan vi tänka oss och köpa den av dig. Vi går igenom den, både invändigt, utvändigt, maskinuellt, kollar historiken så som vi gör med alla våra bilar vi köper, kommer fram till ett pris, sen är det klart. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Beställa bil av oss

Har vi inte bilen du söker så gör vi allt för att hitta bilen åt dig! Vi kan ta hem bilar på beställning där ni låter oss sköta hela affären, ni lämnar era önskemål och krav så löser vi resten och levererar bilen till dig. Vi har inom företaget både kunskap, kännedom och bred kontaktnät, så du som kund kan känna dig trygg och säker att du får en sådan bil du just vill ha. Har du en bil du har hittat själv men behöver hjälp med och få hem den, vi löser det också till ett förmånligt pris. Vilka krav du än har så är dom garanterat inte främmande för oss, så tveka inte och hör av dig till oss med just dina krav! Låter det bra? Gör en beställning här.